Over KCcnc

KC CNC is een klantgericht metaalbewerkingsbedrijf dat gevestigd is op het bedrijventerrein Eeneind II in Nuenen. KC cnc houdt zich bezig met het verspanen van materialen zoals rvs, staal, gietijzer, aluminium en kunststof. Het bewerken van gietstukken met veelal lager passingen, is een van de specialismen. Indien gewenst kan KC cnc naast de bewerking ook de inkoop en oppervlaktebehandeling van uw producten verzorgen.

Het huidige machinepark van KC cnc bestaat uit horizontale en verticale meerassige CNC-bewerkingscentra, wat KC cnc flexibel maakt in het aanbrengen van verschillende bewerkingen. Automatisering is doorgevoerd door middel van het gebruik van automatisch stafaanvoer, aangedreven gereedschappen en koppelingen met cad/cam systeem Tensor. Nagenoeg iedere opdracht; – van relatief eenvoudig tot complex – van enkelstuk tot seriewerk, vindt moeiteloos zijn weg binnen de organisatie.

Met kennis en toewijding in de maakindustrie, is Kc cnc al jarenlang partner van zowel kleine als (middel)grote ondernemingen. De kracht van Kc cnc zit in het vakmanschap, het leveren van kwaliteit & gewenste nauwkeurigheid tegen een concurrerende prijs.